Članice proste, U17 na domačem turnirju

Extra Liga: Članska tekma na Jesenicah prestavljena

Danes bi morala članska ekipa Felix Zasavje na Jesenicah odigrati tekmo 3. kroga mednarodne Extra Lige. Zaradi težav domače ekipe (karantena) je tekma prestavljena na naslednjo nedeljo, 19.12.2021. Naj spomnimo naše igralke so v tej sezoni odgrale v ligi štiri tekme in na vseh štirih tekmah so morale priznati premoč nasprotnim ekipam. Podobno uspešne so bile tudi gorenjske košarkarice, ki so na treh tekmah zabeležile prav toliko porazov.

Članska ekipa bo naslednjo nedeljo lovila prvo zmago v sezoni.

LWB: V Zasavje prihajata hrvaški in italijanski predstavnik

Kadetinje bodo na 3. turnirju mednarodne LWB lige gostile zagrebško ekipo Folka Borovje in Interclub Muggia iz Milj. Prvotno bi morala na turnirju nastopiti Folka Borovje in Jabuka Zaprešić, vendar je slednjo zaradi karanten zamenjala italijanska ekipa Interclub Muggia.

V prejšnjem krogu so se naše kadetinje pomerile proti ekipi Folka Borovje. V hrvaški prestolnici so bile boljše hrvaške igralke, ki so zmagale z rezultatom 65:55.

V tej sezoni pa se bodo naše igralke v športni dvorani Polaj v Trbovljah prvič pomerile proti ekipi Interclub Muggia. Na prvem turnirju v Miljah so Italijanke premagale ekipo Jabuka Zaprešić ter izgubile proti Folki Borovje.

Nedelja, 12.12.2021, Športna dvorana Polaj:

  1. tekma 9.00: Felix Zasavje – Folka Borovje (HR)
  2. tekma 10.45: Folka Borovje (HR) – Interclub Muggia (I)
  3. tekma 12.30 Felix Zasavje – Interclub Muggia (I)

Novice