Felix liga: Prvi turnir za najmlajše pionirke

Odlična predstava vseh treh ekip

Včeraj, 4.2.2022, je v telovadnici OŠ Trbovlje potekal prvi turnir Felix lige, kjer so se pomerile vse tri ekipe najmlajših pionirk. Na žalost je turnir potekal brez gledalcev, saj vodstvo šole (še vedno) ne dovoli odprtja tribune.

Na prvi tekmi tekmi najmlajših pionirk sta se pomerili ekipi iz Hrastnika in Trbovelj ter prikazali borbeno igro. Po izenačenem prvem polčasu so v nadaljevanju pobudo prevzele trboveljske igralk, ki so bile tudi številčnejše. Zaradi karanten in ostalih ukrepov povezanih s covid-19 je ekipa Hrastnika nastopila z devetimi igralkami.

Hrastniške igralke so takoj po prvi tekmi nadaljevala tudi na drugi tekmi, kjer so jim nasproti stala zagorska dekleta. Tako kot na prvi tekmi, smo tudi na drugi tekmi bili priča dobri in borbeni igri ter predvsem v prvem polčasu izredno izenačeni. V drugem polčasu je Hrastničankam malce zmanjkalo moči, kar so izkoristile Zagorjanke.

Zadnja tekma turnirja pa je potekala med ekipama iz Trbovelj in Zagorja. Že pred samo tekmo je bilo jasno, da bo tekma izredno izenačena, kar se je pokazalo tudi med samo tekmo, saj si nobena od ekip ni priigrala višje prednosti od 4 točk. Na koncu sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom.

Na turnirju pa sta sodili članski igralki Pija in Sara, ki sta bili v tej vlogi prvič. Kljub temu, da je bil to prvi turnir v tej vlogi, pa sta svoje delo opravili več kot odlično.


Felix Zasavje Hrastnik: Elona Ejupi, Šejla Kavazović, Melody Mihoci, Sonja Jašić, Ajša Ljaljić, Andrea Jovanović, Lejla Kavazović, Merjem Ljaljić in Nikolina Vasiljević.

Felix Zasavje Trbovlje: Stella Jančar, Neja Leskovšek, Zala Fabijan, Teja Dornik, Lara Mirnik, Tiana Gorenjec, Nika Vidergar, Tia Pevc, Valerija Fotivec, Ema Margan, Deja Jerman, Kaia Ana Podreberšek, Aleksandra Šmitpeter Radič, Ajla Čaušević, Špela Kranjc, Gaja Mihevc Kos, Iva Aleš, Anaja Zagorc, Inna Ivešič, Ivona Todorović, Tinkara Bastardi in Iza Taglavia

Felix Zasavje Zagorje: Sanja Jotić, Zarja Detič, Anna Drnovšek, Tiara Prettner Levec, Ella Borišek, Ema Kreča, Maša Weiss, Ana Marija Pavlič, Elmina Crnovršanin, Mila Šumer, Patricija Škrbec, Julija Hribar in Lara Šumer

Zmagovalke turnirja – vse tri ekipe

#EnaEkipaEnoSrce

Novice