Mednarodni turnir INTERNATIONAL TOURNAMENT GRAZ U10

Včeraj so se naša dekleta letnika 2014 iz Trbovelj, Hrastnika in Zagorja odpravila v Gradec, kjer so se udeležila turnirja International tournament Graz U10.

Takoj v uvodu je dekleta čakala težka tekma proti ekipi KK Trešnjevka 2009. Hrvatice so upravičile vlogo favoritinj in vodile skozi večji del srečanja. Kljub zaostanku so se naša dekleta skozi celotno srečanje borila za vsako žogo in na igrišču pustila dober vtis.

Po porazu na uvodni tekmi je Zasavke že kmalu čakal nov obračun proti domači zasedbi UBI Holding Graz 2. Tokrat so dekleta pokazala pravi obraz in na koncu slavila s 24 točkami prednosti.

Takoj po zmagi je našo ekipo čakal še en obračun proti avstrijski zasedbi. Po izredno izenačenem srečanju so ob koncu igralke iz Gradca prikazali nekoliko boljšo igro in se ob koncu veselile zmage.

Za konec je našo zasedbo čakal še obračun za peto mesto, na katerem so se dekleta pomerile proti Domžalski ekipi. Naša ekipa je vodila skozi celotno srečanje in ob koncu zanesljivo opravila z vrstnicami iz Domžal.

Ob koncu so dekleta po zmagi na zadnji tekmi zasedla 5. mesto.
Zasavsko ekipo so na turnirju v Gradcu zastopale: Lana, Eljesa, Tinkara, Inti, Lara, Iva, Tesa, Ajna, Elada, Klara, Lea in Emina.

Novice