Nadaljevanje Zasavske lige v Zagorju

V soboto 3. 2. 2024 se je odvil drugi krog Zasavske lige 2024, ki je tokrat potekal v Športni dvorani Zagorje. Le tega so se poleg domače ekipe Košarkarskega kluba Zagorje udeležile tudi naši ekipi iz Hrastnika in Trbovelj.

Prvi pa so na vrsto prišle Hrastničanke, ki so se pomerile proti domači ekipi iz Zagorja. Dekleta so se borila skozi celotno srečanje in poskušala držati priključek s fanti, vendar pa so le ti s hitro igro in številnimi koši iz protinapadov uspeli zadržati svojo prednost do konca srečanja in se veseliti končne zmage.

KK Zagorje – Felix Hrastnik 57:7 (20:2, 21:3, 12:5, 4:0)

Po končani uvodni tekmi pa je dekleta iz Hrastnika čakal še obračun proti ekipnim tekmicam iz Trbovelj. Slednje so vodile skozi večji del srečanja in se tudi ob koncu zasluženo veselile zmage. Vendar pa so kljub temu Hrastničanke prikazale borbeno igro in si z nekaj atraktivnimi potezami prislužile bučen aplavz iz tribun.

Felix Hrastnik – Felix Trbovlje 7:34 (0:12, 1:12, 4:8, 2:2)

Za konec pa nas je čakala še tekma med obema zmagovalcema uvodnih dveh tekem turnirja. Obe ekipi sta na igrišču z borbo za vsako žogo in agresivno igro predvsem v obrambi pustili zelo dober vtis. Dekleta se kljub zaostanku niso predala in se borile do zadnje sekunde srečanja. Vendar pa so bili navkljub temu fantje tokrat enostavno prehitri in premočni, posledično pa je zmaga ostala doma.

Felix Trbovlje – KK Zagorje 14:35 (2:14, 6:11, 0:8, 6:2)

Vsem udeležencem turnirja tudi tokrat iskreno čestitamo za prikazano igro, novo priložnost za dokazovanje pa bodo naša dekleta imela že zelo kmalu na naslednjem turnirju Zasavske lige.

Novice