Zasavke polovično uspešne na turnirju Zasavske lige v Hrastniku

V športni dvorani Hrastnik se je danes odvijal že tretji turnir Zasavske lige namenjen mlajšim pionirkam. Poleg naše ekipe, ki so jo tokrat sestavljale igralke iz Hrastnika in Zagorja, so se turnirja udeležili tudi predstavniki iz Košarkarskega kluba Zagorje in Košarkarskega kluba Rudar Trbovlje.

Ob 12. uri je naše predstavnice najprej čakal obračun z igralci iz Košarskarsega kluba Zagorje. Fantje so tudi tokrat skozi večino srečanja uspeli diktirati ritem igre in se ob koncu zasluženo veseliti zmage. Kljub porazu so dekleta skozi srečanje na obeh straneh parketa uspela prikazati nekaj zelo lepih potez in si ob koncu tekme prislužila bučen aplavz iz tribun.

Felix Zasavje : KK Zagorje – 20:32

Po tekmi premora, na kateri sta se pomerili obe fantovski ekipi, je naša dekleta čakalo še srečanje proti igralcem iz Košarkarskega kluba Rudar. Podobno kot na prejšnjem srečanju obeh ekip, smo bili tudi tokrat lahko priča izredno izenačeni tekmi, na kateri se vse do zadnjega sodnikovega piska ni vedelo, na katero stran se bo tehtnica nagnila tokrat. Na koncu pa si je po zaslugi izredne igre v izdihljajih srečanja našim dekletom vendarle uspelo zagotoviti manjšo prednost, ki je ob koncu zadostovala za njihovo prvo zmago na turnirjih Zasavske lige. Vsem igralkam in igralcem, ki so se udeležili turnirja Zasavske lige, iskreno čestitamo za prikazano igro.

Felix Zasavje : KK Rudar – 24:20

Novice