Prvi krog Zasavske lige 2024 je za nami

Danes se je v športni dvorani Trbovlje odvil prvi krog Zasavske lige, katerega so se udeležili tudi naši ekipi iz Zagorja in Trbovelj. Prve so na vrsto prišle Trboveljčanke, ki so se na prvi tekmi pomerile proti fantovski zasedbi Košarkarskega kluba Rudar. Dekleta se niso ustrašile izziva in se skozi celotno srečanje s fanti zelo požrtvovalno in borbeno kosale za vsako žogo.

Po končanem mastem derbiju pa so na vrsto prišla še dekleta iz Zagorja, ki so se prav tako pomerile proti fantom iz Trbovelj. Podobno kot na prvi temi so tudi tokrat naša dekleta navkljub borbeni in požrtvovalni igri na koncu morala priznati premoč igralcem Košarkarskega kluba Rudar.

Na zadnji tekmi turnirja pa se med seboj pomerile še ekipi Felix Trbovlje in Felix Zagorje. Na tekmi so bili gledalci lahko bili priča zelo izenačenem dvoboju. Ekipa Felixa Trbovlje se je med tekmo nekajkrat sicer res uspela odlepiti od svojih nasprotnic, vendar la so Zagorjanke vedno našle odgovor in se vsakič uspele vrniti v igro. Po številnih menjavah vodstva v zadnji četrtini pa se je tehtnica na koncu vendarle nagnila na stran Trboveljčank, ki so temo dobile z rezultatom 26:24.

Vsem igralkam in igralcem, ki so nastopili na današnjem turnirju, iskreno čestitamo za prikazano igro. Nova priložnost za dokazovanje pa bo na naslednjem krogu Zasavske lige prišla že zelo kmalu.

Novice