Božični turnir v Hrastniku

Danes je v Športni dvorani Hrastnik potekal Božični turnir, katerega so se udeležili tudi naši ekipi U10 in U12. Prva so na vrsto prišla dekleta selekcije U12, ki so se na prvi tekmi pomerile proti fantom iz Košarkarsega kluba Zagorje. Po tekmi premora, pa je sledila še tekma proti fantom iz Trbovelj.

Po končanem prvem delu turnirja so na vrsto prišla še dekleta do desetega leta starosti. Na prvi tekmi so jim nasproti stali domačini iz Košarkarskega kluba Hrastnik, tudi tokrat pa so jih je na drugi tekmi čakal obračun s fanti iz Košarkarskega kluba Rudar Trbovlje.

Kljub temu, da so se dekleta na vseh tekma pomerile proti ekipam s fantovsko zasedbo, se niso ustrašile svojih nasprotnikov in pokazala zelo borbeno in požrtvovalno igro, s katero so si ob koncu prislužile tudi bučen aplavz iz tribun.

Bolj kot rezultat pa je bilo tokrat v ospredju igranje v prijetnim vzdušju, sklepanje novih prijateljsev in pridobivanje novih iskušenj.

Ob koncu turirja pa je otroke obiskal še Božiček, ki jim je najprej čestital za dobro odigrane tekme, nato pa jim predal darila s praktičnimi nagradami.

Prilagamo še nekaj fotografij iz dogodka

Novice