Članice sezono nadaljevale v Wolfsburgu

V nedeljo 19. 11. 2023 so se igralke članske ekipe Felixa Zasavje odpravile na nov tekmovalni vikend LWB lige v Wolfsburg. Na prvi tekmi turnirja so se Zasavke pomerile proti domači ekipi Team Kärnten. Dekleta so se skozi celotno srečanje več kot učinkovito upirale domači ekipi in z borbeno in požrtvovalno igro nasprotnicam onemogočile, da bi se jim oddaljile na občutčjivejšo prednost. Kljub dobljeni zadnji četrtini, pa so morala naša dekleta ob koncu tekme priznati premoč domači ekipi iz Wolfsburga.

Team Kärnten – Felix Zasavje 78:66 (29:22, 16:14, 16:11, 17:19)

Na drugi temi turnirja so se Zasavke pomerili proti novomeščankam. Na tekmi so Dolenjke upravičile vlogo favoritinj in ob koncu prepričljivo slavile z rezultatom 76 : 36.

Krka – Felix Zasavje 76:36

Za Felix Zasavje so nastopile: Maja Plavčak, Kim Košir, Mojca Marušič, Špela Kosem, Tjaša Muhovic, Lucija Guzaj, Sara Vodlan, Ivana Pirc Benko in Taja Drnovšek.

Na naslednji krog tekmovanja se bodo Zasavke odpravile na gostovanje v Celovec, kjer se bodo pomerile proti domači ekipi Koš Celovec in predstavnicami tržaške ekipe Tigrotte Trieste.

Novice