Zasavke kljub borbeni igri premagane na gostovanju v Jesenicah

Članice so se danes odpravile v Jesenice, kjer jih je čakala še predzadnja tekma letošnje sezone. Dekleta so v tekmo vstopile zelo odločno in nasprotnicam skušale vsiliti svoj ritem igre, kar jim je v začetku tekme tudi zelo dobro uspelo. Dobra igra se je nadaljevala tudi v drugi četrtini, v kateri so Zasavke po zaslugi borbene igre še lahko držale priključek z domačinkami, in navkljub manjšemu zaostanku upala na preobrat v nadaljevanju srečanja. To pa se je žal spremenilo v pričetku drugega polčasa, ko so se domačinke po zaslugi hitre in agresivne igre v obrambi uspele oddaljiti na udobnejšo prednost. Le to so do konca tekme postopoma samo še povečevala in se ob koncu zasluženo veselile nove zmage v letošnji sezoni. Naša ekipa se sedaj že v sredini naslednjega tedna odpravlja v Celovec, kjer si bodo proti ekipi Koš Celovec poskušala priigrati zmago na zadnji tekmi letošnje sezone.

Kranjska Gora-Jesenice : Felix Zasavje 84:48 (21:17, 18:12, 24:13, 21:6)

Felix Zasavje: Špela Kosem 19, Mojca Marušič 11, Tjaša Muhovic, Lucija Guzaj 4, Sara Vodlan 10, Anamarija Čančar in Barbara Brucci 2.

Ob koncu pa moramo izpostaviti tudi to, da je imela današnja tekma še dodaten pridih. V člansko ekipo se je namreč vrnila naša nekdanja igralka Anamarija, ki je po dolgem času zopet obleka dres našega kluba. Čestitke Anamariji za vrnitev na košarkarsk parket in njenim soigralkam za prikazano igro na današnji tekmi.

Novice