Zasavke v Kranju osvojile bron

Po včerajšnjem uvodnem dnevu na turnirju Chap Cup je danes naša dekleta čakala še borba za končno razvrstitev.

Na prvi tekmi je naša dekleta čakal popravni izpit proti dekletom iz Kranjske Gore. V prvem polčasu smo lahko spremljali zelo napet obračun, v katerem se nobena ekipa ni uspela oddaljiti na več kot štiri točke prednosti. V nadaljevanju pa so Zasavke prestavile v višjo prestavo in predvsem z borbeno igro v obrambi in odličnim skokom v napadu uspele pobegniti na višjo prednost, ki je do konca tekme niso več izpustile iz rok. Z zmago so si tako dekleta zagotovile tudi tekmo za tretje mesto, na kateri so se pomerile s srbskimi predstavnicami iz Novega Sada.

KK Orli Postojna : Felix Zasavje – 22:32 (5:5 10:9 2:10 5:8)

Quirri Eliesa, Kukavica Lana, Hasić Tia 1, Ožegović Sanida 3, Požun Tiva 5, Ibrić Hana 7, Ivešič Inna 4, Hudi Aneja 2, Derviševič Lara, Jurišič Tinaja 8, Crnovršanin Elmina 2.

Na tej tekmi so dekleta pokazala vse svoje znanje in izkušnje, ki so si jih pridobile na doslejšnjih tekem. Zasavke so uspele voditi skozi celotno srečanje in si z borbeno in požrtvovalno igro uspele že v prvi četrtini priigrati udobno prednost, ki so jo nato skozi srečanje samo še povečevale in se ob koncu zasluženo veselile zmage in končnega tretjega mesta na turnirju.

Novosadska ŽKA : Felix Zasavje – 15:26 (1:7 7:5 1:11 6:3)

Quirri Eliesa, Kukavica Lana, Hasić Tia 6, Ožegović Sanida 4, Požun Tiva 3, Ibrić Hana 3, Ivešič Inna 3, Hudi Aneja 2, Derviševič Lara, Jurišič Tinaja 2, Crnovršanin Elmina 3.

Vsem dekletom iskreno čestitamo za prikazano igro na turnirju in več kot zasluženo končno tretje mesto.

Novice