Košarkarski praznik v Trbovljah

Včeraj se je v športni dvorani Polaj odvijal turnir Trbovlje Cup 2024, ki ga je naša ekipa organizirala ob občinskem prazniku občine Trbovlje. Turnirja se je skupno udeležilo kar 14 ekip iz Slovenije in tujine, med drugim tudi štiri naše ekipe iz Zagorja, Hrastnika in Trbovelj.

Ekipa najmanjših pionir iz Zagorja je na turnirju prikazala lepo in ekipno naravnano igro in navkljub manjši smoli ob zaključkih srečanj na igrišču pustila dober vtis. Poleg pokala za sedmo mesto pa so dekleta iz turnirja odnesla tudi veliko novih izkušen, ki jim bodo zagotovo koristile v naslednjih sezonah.

Podobno igro so prikazale tudi predstavnice najmlajših pionirk iz Trbovelj, ki so si po odlični borbi na kocu uspele priigrati končno šesto mesto.

Kar pa se tiče selekcije mlajših pionirk, si je zasedba iz Hrastnika predvsem po zaslugi odličnih predstav v drugi polovici turnirja na koncu uspela priboriti končno četrto mesto in tako pristala tik pod zmagovalnim odrom.

Na katerega pa se je uspelo povzpeti igralkam iz Trbovelj, ki so se po zaslugi izredno dobrih predstav vse do zaključka zadnje tekme borila celo za končno prvo mesto, a na koncu po infarktni končnici žal morala priznati premoč hrvaškim predstavnicam in se zadovoljiti z izvrstnim tretjim mestom.

Vsem ekipam in igralkam iskreno čestitamo za prikazano igro na turnirju.

Novice