Extra Liga: Legendarni tandem ponovno v modrem dresu

Manja in Nika po štirih letih na parketu

Manja Slapšak in Nika Razgoršek sta močno povezani s klubom in člansko ekipo. Po štirih sezonah premora bosta v nedeljo, 13.03.2022, ponovno stopili skupaj na parket športne dvorane Polaj, kjer bo članska ekipa Felix Zasavje gostila ekipo Kranjska Gora – Jesenice.


Konec leta 2013 je bila v klubu formirana članska ekipa, ki je svoj krstni nastop doživela v začetku januarja 2014. Zanimivo, da so se takrat Zasavke pomerile proti ekipi Kranjska Gora – Jesenice. V začetni peterki sta tekmo začeli tudi Manja Slapšak in Nika Razgoršek, v postavi pa je bila tudi Špela Kosem, ki že 8 sezon nastopa za članice.


Manja Slapšak je bila prva kapetanka članske ekipe Felix Zasavje. V postavi zasavskega kluba je bila tudi v 2. sezoni, kjer je ekipa prišla do svoje prve uradne zmage v Črnomlju. Nastopala je tako v 2.SKL, kot tudi kasneje v mednarodni Extra Ligi. Nastopila je tudi na domačem All Stars dogodku omenjene lige.


Nika je igralka, ki je dosegla prvi uradni koš članske ekipe, prav tako je bila del ekipe prvo sezono v mednarodni Extra Ligi. V postavi je bila tudi na legendarni tekmi v Celovcu, kje se je zgolj 5 igralk Felix Zasavje veselilo zmage na avstrijskem Koroškem. V klubu je tudi več let uspešno delovala kot trenerka. Po koncu sezone 2014/15 je bila skupaj z soigralko Špelo Kosem izbrana za Zasavsko Bojevnico 2015.


Članska ekipa v drugem delu sezone dobiva novo, boljšo podobo. Izkušene igralke, kot so Nika in Manja bodo krepko pomagale pri uresničevanju zastavljenih ciljev.

Novice