Po mesecu premora dekleta nadaljujejo boje v Zasavski ligi

Danes so se v športni dvorani Zagorje nadaljevali boji v Zasavski ligi. Poleg deklet pa so se turnirja udeležili tudi fantje iz Košarkarskega kluba Zagorje in Rudar.

Kot prvi so se našim dekletom zoperstavili predstavniki iz Trbovelj. Dekleta so v začetku še lahko držala priključek z domačo ekipo, vendar pa so se domačini v nadaljevanju oddaljili na višjo prednost, katere našim dekletom navkljub borbeni in požrtvovalni igri na obeh straneh igrišča ni uspelo nadoknaditi.

Nova priložnost za zmago je naša dekleta čakala že na naslednji tekmi, ko so jim nasproti stali igralci domače ekipe. Vendar pa tudi tokrat dekletom ni uspelo streti odpora nasprotne ekipe, ki je s pomočjo hitre in atraktivne igre skozi večji del srečanja uspela nadzorovati udobno prednost.

Dekleta do zaključka letošnje sezone čakajo še številna srečanja tako na domačem kot gostujočem parketu s tem pa tudi številne možnosti za nove zmage. Mlajše pionirke se že ta konec tedna zopet odpravljajo v Kranj, kjer se bo mešana ekipa Felixa Zasavje zopet udeležila Vesele košarkarske lige, na kateri so naša dekleta v preteklosti že pustila zelo dober vtis.

Razpored tekem na Veseli košarkarski ligi 25. 5. 2024

9.00 : Felix Zasavje – Champ Academy

10.00 : ŽKK Rovinj – Felix Zasavje

13.00 : Novosadska ŽKA – Felix Zasavje

17.00 : Felix Zasavje – KK Orli Postojna

Novice